Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Roca rep el premi Design Management Europe 2008

L’empresa catalana de sanitaris Roca ha vist reconeguda la seva aposta pel disseny d’avantguarda i la creació de tendències en la segona edició del Design Management Europe Award al ser guardonada amb el prestigiós premi que subratlla l’excel·lència d’una empresa d’aquest àmbit.

El Design Management Europe és una iniciativa europea que té com principal objectiu demostrar i promoure els beneficis comercials que pot tenir per a l’empresa una bona integració del disseny en l’organització. El lliurament d’aquest premi, que va recollir el CEO de Roca Josep Miquel Roca, suposa el reconeixement europeu de les habilitats i lideratge en la gestió de les empreses que incorporen el disseny en el seu negoci.

Redacció
Redacció 16/10/2008

Roca és un clar exemple d’aquesta integració, ja que per a l’empresa, el disseny i la innovació juguen un paper fonamental en el seu moment a dia. La seva filosofia se centra en quatre pilars bàsics: la investigació, les iniciatives centrades en el desenvolupament sostenible, la recerca de solucions conceptuals que optimitzin les experiències del futur, i la integració de processos inspirats en el disseny, la societat i la ciència.

Fidel a la integració del disseny en la seva filosofia de negoci, ha contat al llarg de la seva història amb la col·laboració de les figures més rellevants del sector. Ja en els anys 80 va marcar tendència el seu treball amb Giugiaro, i des de llavors han col·laborat amb Roca els més prestigiosos arquitectes (Moneo, Chipperfield, Herzog & de Meuron), interioristes i estudis de disseny (Benedito, Schmidt & Lackner). Així mateix, també està present en els principals fòrums de disseny, on mostra la seva aposta pel disseny amb espais Waterdrop, presentat en la passada edició de la fira 100% Design de Londres.