Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Rivera pretén tapar els escàndols de Ciudadanos a força de fitxar Celebrities

Durant les últimes setmanes, directe!cat, us ha anat narrant les diferents dimissions, trànsfugues i queixes que va acumulant Ciudadanos per tot l'Estat. Davant aquesta allau caòtica d'incidents, Albert Rivera té clar que necessita tapar els escàndols a base d'una campanya de màrqueting com el seu viatge a Veneçuela o els últims fitxatges de VIPs de la formació taronja.

Redacció
Redacció 26/05/2016
Celebrities per amagar la desfeta

El primer giracamises més popular que va aterrar ara fa un any a Ciuadadanos ha estat Toni Cantó, l'actor que va ser diputat per UPyD i que serà candidat de Ciudadanos per València. El segon fitxatge caspós va ser l'humorista Félix Álvarez (Felisuco) que encapçala la llista d'aquesta mateixa formació per Cantàbria. Ara Ciudadanos ja compta amb una nova incorporació d'aquestes que tan agraden a Albert Rivera: un home ben plantat, formós i famós: ocuparà el simbòlic últim lloc en la candidatura de Sevilla el presentador Agustín Bravo Abreu.

Un partit que fa aigües per tot arreu
 
Un clar intent de maquillatge de Rivera al seu partit que fa aigües per tot arreu. A l'àrea metropolitana de Barcelona, Rivera ha tingut molts fronts oberts amb militants que han començat a denunciar les pràctiques abusives de la direcció i que han acabat expulsats. De fet, se n'ha escrit un llibre que recull molts dels greuges que han patit els militants de base i que van ajudar a fer créixer la formació. Com un virus, s'està escampant el caos a Ciudadanos ara a la resta de l'Estat. Dels casos més sonats de Múrcia i Jaén, ara s'hi ha de sumar I ara venen els problemes per la resta de l'Estat dels més sonats a Jaén, Múrcia, La Corunya on un total cinc dirigents de la directiva del partit han dimitit després que el cap de llista, José Canedo, hagi estat nomenat “a dit”.

Un tarannà incontrolable

Per acabar-ho d'adobar, ha estat notícia aquesta última setmana la regidora de Ciuadadanos de Saragossa que durant un sopar amb la seva parella es va enfadar amb el cambrer i l'amo del restaurant per considerar que una ampolla de vi estava picada i que no la volia pagar. Mentre el seu marit escampava el líquid per terra i llençava la botella al cambrer, Elena Martínez cridava: “te voy a arruinar la vida hijo de puta“, “tú no sabes quién soy yo, te voy a hundir, te voy a hacer mala publicidad para que no venga nadie” i “te metes la botella por el puto culo“.