Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Rivera culpa l’independentisme de la crispació provocada per Colau

Per Albert Rivera, l’agressió del cap de setmana a un membre de la llista de CiU a Barcelona, és fruit de la crispació que els mitjans cavernaris fa temps que intenten fer creure que es produeix a Catalunya. En concret ho atribueix al nerviosisme de la pròpia CiU (la víctima de l’agressió), quan les úniques agressions produïdes han vingut de l’unionisme. El líder de Ciudadanos també ha dit que no hi haurà 27S perquè a Artur Mas no li interessa.

Redacció
Redacció 11/05/2015

Rivera acusa CiU de “nerviosisme”

Rivera ha fet referència a l’agressió patida per un membre de la llista convergent a Barcelona, a l’inici d’aquesta campanya electoral. El líder de Ciudadanos ha condemnat l’agressió, però ha assenyalat que la causa es troba en el propi nerviosisme de CiU ja que la crispació “va per barris en el sentit que la situació a Catalunya és la que és perquè els qui ens governen de moment i han convocat de moment eleccions anticipades estan molt nerviosos”.

Mas té por de Ciudadanos

Albert Rivera, alçat per La Vanguardia en les darreres enquestes, ja es veu governant Catalunya passat el 27S. Aquest és el principal motiu que dóna per afirmar que Mas està pactant alguna cosa de sotamà amb Rajoy per a què aquestes eleccions no es puguin produir. Rivera creu que el president intenta evitar la convocatòria, però pateix el “foc amic” d’ERC i ANC que sí que les volen sí o sí. El polític de moda diu que “la condició humana no suggereix tirar-se un tret al peu i després tirar-se una ràfega”, però que si el president convoca eleccions, C’s està preparada per disputar-les.