Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Rivera crea escola

Albert Rivera ha creat escola, i no parlem dels seus discursos al Parlament -fluixets fluixets- ni de l’eufòria que desferma dins del seu propi partit, que ja va intentar expulsar-lo […]

Redacció
Redacció 09/10/2007

Albert Rivera ha creat escola, i no parlem dels seus discursos al Parlament -fluixets fluixets- ni de l’eufòria que desferma dins del seu propi partit, que ja va intentar expulsar-lo fa uns mesos. Ens estem referint a la moda d’aparèixer nu als cartells de propaganda electoral.

Ara hem sabut que dos candidats a les municipals colombianes han copiat l’estil Rivera i es mostren tal com van venir al món als seus respectius pòsters electorals. Un d’ells és Ariel Rodríguez, candidat a Cúcuta, i l’altre Neil Medina, que es presenta per la ciutat de Barranquilla.

imatge

imatge

La casualitat ha volgut que ambdós candidats, que no es coneixen, coincidissin en “l’estil Rivera” alhora de vendre’s com si d’un tros de carn es tractés. Ignorem si també s’han curtit amb el waterpolo com és el cas del “ciutadà” de la Garriga, però coincideixen en Rivera al treure importància a l’anunci i reivindicar el seu programa electoral.

En qualsevol cas, esperem que els candidats Colombians tinguin més programa electoral que Rivera i així, si aconsegueixen representació per carambola com passà amb Ciutadans, almenys no es quedin en pilotes i sense saber què dir.  El dia a dia de Ciutadans ha confirmat el que reflectia el pòster: molta aparença i cap mena de programa.