Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Rivera, acusat d’“estafar”, “robar” i de “desvergonyit”

Albert Rivera surt escaldat de la decisió de donar la presidència de la comunitat de Múrcia al PSOE, alineant-se amb socialistes i Podemos i tot deixant frustrada a la primera força, PP, que s’havia quedat a un escó de la majoria absoluta. El columnista de La Razón Alfonso Ussía ha acusat a Ciudadanos i el seu líder de fer una “estafa menyspreable” i de tenir “una vergonya, o millor encara, una desvergonya consumada”. 

Redacció
Redacció 18/06/2015

La maniobra de C's “clama al cel”

Alfonso Ussía, que és nebot del colpista Milans del Bosch, continua amb la seva ira cap al partit d’Albert Rivera i, en una columna d’opinió a La Razón, li diu: “Regenerar no és robar a un partit democràtic el que li pertany per a compartir el botí amb els menys votats”. Afirma que la maniobra de Ciudadanos a Múrcia clama al cel evidentment perquè el ‘damnificat’ és el PP, però també perquè la formació ‘taronja’ ha aplicat la política de deixar governar al més votat en les poques ocasions en què ha tingut la clau.

Farà de crossa del PP al Congrés? 

Fins ara la simpatia de la premsa dretana madrilenya a Ciudadanos era força palpable, però a partir d’ara i després d’aquest gest alguns poden retirar el suport a Rivera si és que no ha de servir de crossa del PP per assegurar el poder de la dreta més rància a l’Estat després de les eleccions al Congrés.