Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Risc alt d’incendi forestal a 24 comarques de Catalunya

Ja tenim l’estiu a sobre. Amb ell arriben les ganes d’anar a la platja, la piscina o a passejar per la muntanya sota l’espessa ombra d’un bosc. Aquí és on hem de tenir més precaució. Els nostres boscos de vegetació baixa amb arbustos i sota bosc, compleixen unes característiques propícies a que la mínima espurna pugui generar un gran i perillós foc. Per tant, la conscienciació comú de tots és clau per evitar incidents relacionats amb les flames i el bosc. directe!cat us oferix un mapa de Catalunya perquè busqueu la vostra comarca i esbrineu quin nivell de ris hi ha.

Redacció
Redacció 26/06/2007

Són un total de 24 comarques catalanes les que estan en situació de risc alt d’incendi forestal, segons informa la Direcció General del Medi Natural. A la resta de comarques el risc és moderat o baix.

Les comarques on el risc d’incendi forestal és alt són l’Alt Camp, l’Alt Empordà, l’Alt Penedès, l’Alt Urgell, l’Anoia, el Bages, el Baix Camp, el Baix Ebre, el Baix Llobregat, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, les Garrigues, el Maresme, el Montsià, la Noguera, el Priorat, la Ribera d’Ebre, la Segarra, el Segrià, el Tarragonès, la Terra Alta, l’Urgell, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental, segons informa el Departament de Medi Ambient.

A la resta de comarques el risc és moderat o baix.