Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

Ridícul estratosfèric de Fernández Díaz i “El Mundo” amb el cas Trias

(ACN).- L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha fet públic aquest divendres durant el ple municipal de l'Ajuntament un informe emès pel banc suís UBS que certifica que no té ni ha tingut durant els darrers 10 anys cap compte bancari al país en què hi figuri com a titular. A més, en aquest certificat, l'entitat ha aclarit que el número de compte publicat pel diari 'El Mundo' no es correspon amb la seva codificació bancària. Tot insistint que “mai” ha tingut 13 milions d'euros, Trias ha demanat la dimissió del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, per haver “filtrat”, ha dit, la informació falsa i “pressionat” perquè es publiqués. “És un atac a l'alcalde de Barcelona”, ha exclamat Trias.

Redacció
Redacció 31/10/2014

Un cúmul de despropòsits

Dimarts el periodista d'investigació de l'ABC Javier Chicote en declaracions a Radio Intereconomía Barcelona va explicar que fa dues setmanes se li va oferir la informació sobre el compte a Andorra de Xavier Trias i explicava que va rebutjar publicar la informació perquè  fonts policials molt qualificades deien que la informació no era certa i altres que sí i que les mateixes fonts el van advertir que tingués cura amb els “documents fabricats” o “piscines buides”.

Dimecres Enric Juliana a Rac1 parlava de la monumental operació de manipulació policial amb fins polítics a l’estil postsoviètic que destaparia el cas Trias si es confirmava que no hi havia cas i augurava que aquest fet podria comportar problemes al peix més gros del ministeri d’Interior.

El mateix dia, el periodista del País Ernesto Ekaizer assegura que “la política de criminalització del procés sobiranista” que lidera Fernández Díaz fa aigües amb el cas Trias, fins al punt que davant la residència de l’alcalde de Barcelona el ministre va insistir personalment als periodistes a qui havia filtrat la informació del suposat compte a Andorra Trias que “la informació del Mundo és certa”.
 
 
 

Relacionats