Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Ridícul del govern espanyol: el Vicente Calderón s’omplirà d’estelades

Finalment, les estelades podran entrar sense problemes a la final de la Copa que disputaran aquest diumenge el Barça i el Sevilla. Ara fa pocs minuts, el jutjat contenciós administratiu de Madrid ha aixecat la prohibició de portar estelades al camp. El jutge d'instrucció del contenciós administratiu número 11 de Madrid diu que les estelades no entren en els supòsits prohibits per entrar als camps de futbol.

Redacció
Redacció 20/05/2016
1 a 0

És la primera vegada que abans que comenci un partit ja hi ha un primer gol: de moment, estelades 1 govern espanyol 0. Aquesta sentència respon a la denúncia feta per Drets, ANC i Òmnium. Ara falta esperar què dirà l'altre jutge, el que va rebre la denúncia del FC Barcelona.

Efecte crida

 
Gràcies a la delegació del govern a Madrid i el seu intent de limitar la llibertat d'expressió dels catalans, es preveu que, ara, el camp Vicente Calderón s'ompli encara més d'estelades. Una resposta de protesta i reivindicativa per part dels seguidors del Barça que estarà del tot justificada.

Dimitirà la delegada del govern espanyol a Madrid?

Després del ridícul estrepitós de Concepción Dancausa, la delegada del govern espanyol a Madrid, s'hagi confirmat, és moment de preguntar-se si hauria de dimitir. A més, cal recordar que és filla de Fernando Dancausa, exalcalde de Burgos i membre fundador de la Fundació Francisco Franco.