Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Ridao acusa CiU de fer ‘mobbing polític’ a Esquerra

|

- Publicitat -

‘Duran llança la pedra i amaga la mà’, ha dit, ja que CiU ‘és responsable, juntament amb Zapatero, d’haver-se polit l’Estatut que va aprovar el Parlament i ara cada dia es dediquen a demanar miracles, fer anar la màquina de la inestabilitat política i fer mobbing per veure si a ERC li tremolen les cames’. Ridao ha deixat clar que els republicans volen un acord ‘raonable i satisfactori’ i ha justificat que Huguet hagi parlat aquest cap de setmana de ‘pedaç’, perquè serà ‘conseqüència del mal model de finançament que conté l’Estatut que van negociar Mas i Zapatero’.

Ridao ha instat CiU a estendre la mà al Govern, ‘ni que sigui per patriotisme’, tot alertant la federació nacionalista que aquesta és l’actitud que ‘agraeixen’ els ciutadans. Així, els ha demanat que no facin de ‘profetes del desastre’ ni ‘mirin de forçar un avançament electoral per tornar al poder de forma obsessiva’.

Publicitat

El secretari general republicà ha lamentat que CiU ‘es dediqui a fer mobbing polític amb qualsevol pretext o excusa’ cap a ERC. A més del finançament, també ha posat com a exemple les crítiques de la federació nacionalista per l’anunci fet pel vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, de destinar un milió d’euros durant els pròxims 5 anys en un projecte per defensar les llengües indígenes a l’Equador. Per Ridao, això ajudarà a ‘reforçar la cohesió social’ en aquest país d’origen de molts immigrants que viuen a Catalunya.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut