Dilluns, 20 de Gener de 2020 - Edició 543
La República

[Ressenya] EL MONSTRE PETIT DIU NO!

Kalle Güettler Rakel Helmsdal Áslaug Jónsdóttir   Traducció: Aina Huguet i Esteve Valls Sushi Books Cangas do Morrazo, 2014 32 pàgines Literatura infantil 12 €   La sèrie del Monstre […]

Redacció
Redacció 30/04/2014

Kalle Güettler

Rakel Helmsdal

Áslaug Jónsdóttir

 

Traducció: Aina Huguet i Esteve Valls

Sushi Books

Cangas do Morrazo, 2014

32 pàgines

Literatura infantil

12 €

 

La sèrie del Monstre Petit i Gran, escrits i dibuixats a sis mans per aquest trio d'escriptors i il·lustradors nòrdics, es publica ara en català de la mà de l'editorial gallega Sushi Books, després de la gran popularitat que han aconseguit aquests llibres al món infantil dels països nòrdics (amb edicions a les Illes Feroe, Noruega, Islàndia, Suècia i Finlàndia) i també a França i Espanya.

 

Les difícils relaciones personals entre el Monstre Gran i el Petit es manifesten a cada aventura. En aquest llibre, el Monstre Petit se sent avassallat per l'actitud manaire del Monstre Gran, que tot ho controla i tot ho vol fer a la seva manera. Fins que el Monstre Petit es decideix a plantar-li cara i manifestar-li que, tot i que és un bon amic, ha de canviar per a mantenir la seva amistat.

 

Aquest és un llibre divertit, que parla de l'amistat, de com relacionar-se, de la bona educació i de la petita paraula No!, que de vegades s'ha de saber utilitzar amb fermesa. Els dibuixos són alhora tendres i divertits, que ens apropen uns monstres simpàtics, i amb un format de llibre allargat que permet gaudir plenament de les il·lustracions.

 

Relacionats