Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

“REPUGNANT”

Periodistes i molts usuaris de Twitter han denunciat avui la portada que ha editat l'ABC titllant-la de vergonyosa i repugnant. El diari madrileny aprofita la causalitat de l’accident per publicar la imatge del dolor i el patiment d’una dona amb un titular sensacionalista i un peu de foto encara pitjor: “Una mujer llora desconsolada ayer en El Prat, aeropuerto del que partió el avión de GermanWings, filial econónima de Lufthansa”. Una mostra és la piulada del periodista Germà Capdevila:  “La portada d'avui de l'ABC no l'hauria fet ni The Sun. #periodismeRepugnant”.

Redacció
Redacció 25/03/2015

“Asco”, “ganes de potar”, “vergüenza”, “Seguro que esta mujer està encantada de salir en portada” i moltes peticions de retirar la portada (que ja ha estat publicada en paper), estan acaparant l’atenció de la gent a les xarxes socials.

L’altra cara de la moneda és la del diari alemany de prestigi, el Franfurter Allgemeine, que publica una fotografia amb la pantalla de temps de vol de l’aeroport de Düsseldorf, on es veuen un munt de vols aterrats, i el provinent de Barcelona sense cap notificació.