Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Reprenen l’activitat els setze quiròfans que encara no estaven operatius a l’àrea general de l’Hospital Vall d’Hebron

Els setze quiròfans que encara no estaven operatius a l’àrea general de l’Hospital Vall d’Hebron han reprès l’activitat aquest dimecres al matí, segons han anunciat fonts de l’hospital. Les tasques fetes durant aquesta nit permeten anar recuperant l’activitat habitual de l’Hospital. Les anomalies que es puguin anar produint en les properes hores es podran resoldre en un espai curt de temps, segons fonts hospitalàries.

Redacció
Redacció 26/09/2007

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron (HUVH) va recuperant la seva activitat habitual en totes les àrees assistencials, i ja s’ha iniciat l’activitat als 16 quiròfans de l’àrea general que ahir encara no estaven actius.

Hores d’ara està restablert el subministrament elèctric en tots aquells serveis que encara quedaven pendents i que eren bàsics per atendre els pacients ingressats amb la qualitat assistencial adient, així com, també, els que tenen una consulta o prova diagnòstica programada.

Les dades d’activitat assistencial actualitzades a les vuit del matí d’avui assenyalen que a l’HUVH hi ha en aquests moments 915 persones ingressades i que durant tot el dia d’ahir es van atendre 546 urgències, una quantitat molt similar a les sis-centes d’un dia de normalitat.

Pel que fa a les intervencions quirúrgiques, ahir es van fer, finalment, 54 intervencions quirúrgiques, un 63% de les que s’havien programat. Es preveu que avui es podran fer totes les intervencions que estaven previstes.

Pel que fa a consultes externes cal recordar que la activitat d’ahir ja va ser gairebé plena (97% de les proves diagnòstiques previstes i 96% de les consultes programades). L’activitat programada per avui és de 1.627 proves diagnòstiques i de 2.289 consultes i es preveu que el grau d’incidències sigui també similar al d’un dia normal, entorn del 5% de no ateses.