Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Renfe reconeix que un de cada vint Rodalies segueix arribant tard

Adif i Renfe han informat en un comunicat que els trens de Rodalies de Barcelona han arribat a un índex de puntualitat del 95,76% entre el 7 i el 13 de gener, o el que és el mateix, que aproximadament un de cada vint trens de Rodalies segueixen arribant tard. La nota explica que l’índex de puntualitat de la setmana passada és el major que s’ha obtingut des del restabliment del servei de Rodalies el passat 1 de desembre. El centre coordinador de la operació ferroviària de Barcelona, que comptabilitza la puntualitat per tal de facilitar dades periòdiques, considera que les incidències dels passats dijous 3 de gener i divendres 4, dies amb un 84,74% de puntualitat, van impedir millorar els registres de puntualitat durant la primera setmana de l’any.

Redacció
Redacció 15/01/2008

Els nivells de puntualitat als que va arribar Rodalies durant el mes de desembre van oscil·lar entre el 91,4% de la setmana del 10 al 16 de desembre i el 94,88% en el període comprès entre el 24 y el 30 de desembre.

En qualsevol cas, aquestes dades cal posar-les en quarentena, ja que les facilita Renfe i no hi ha cap organisme extern que les auditi ni plantegi estudis alternatius.