Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Renfe, res a fer

Els soferts centenars de milers de catalans patidors de la Renfe no només n’estan farts de les constants avaries, i retards, sinó que ara han d’enfrontar-se al sentit de l’humor […]

Redacció 25/06/2007

Els soferts centenars de milers de catalans patidors de la Renfe no només n’estan farts de les constants avaries, i retards, sinó que ara han d’enfrontar-se al sentit de l’humor i la incompetència dels seus Departaments de Comunicació.

El descarrilament pot ser un error humà, però que sumat a l’astronòmica xifra d’incidències de la companyia fa pensar que ens estan prenent el pèl. Caos divendres, i la companyia ferroviària anunciant que durant el cap de setmana el servei de la C2 i la C10 estaria afectat i que fins dilluns no es normalitzaria el servei.

Ara bé, el què trobem realment ofensiu és que, més enllà de la desinformació generalitzada que hi havia aquest cap de setmana a l’estació de Sants, ahir diumenge al matí Renfe enviés comunicats de premsa i omplís les megafonies d’anuncis dient que ja havien restablert el servei després del descarrilament de l’Euromed, vanagloriant-se d’haver resolt la incidència 24 hores abans del dia previst.

Els passatgers que van creure’s aquesta mentida van trobar-se altre cop atrapats a Sants i a d’altres estacions, i Renfe va haver de desmentir, a correcuita, que la incidència hagués estat resolta, refent les previsions triomfalistes i reconeixent que durant tot diumenge el servei a l’aeroport s’hauria de fer en autobus. Un escàndol.