Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Reagrupament i Solidaritat

Tot i no haver aconseguit representació al Parlament, aquest dimarts Reagrupament veia com el puntal del seu programa electoral -la proclamació de la independència per part de la majoria del […]

Redacció
Redacció 10/02/2011

Tot i no haver aconseguit representació al Parlament, aquest dimarts Reagrupament veia com el puntal del seu programa electoral -la proclamació de la independència per part de la majoria del Parlament- arribava a la cambra catalana en forma de proposició de Llei.

Lògicament, la formació independentista s’ha felicitat perquè els diputats s’hagin de pronunciar i debatin sobre la separació de l’Estat espanyol i ha fet arribar un comunicat (pdf) als mitjans de comunicació per fer públic aquest posicionament favorable a l’admissió a tràmit d’aquesta proposició de Llei.

Tot i això, la formació liderada per Joan Carretero se centra en felicitar els membres de la Mesa per haver admès a tràmit el text, sense tenir en compte que només ho van fer els representants de CiU ja que tant PSC com PP van votar-hi en contra. Els desencontres entre Solidaritat i Reagrupament després d’haver intentat sense èxit presentar-se conjuntament a les eleccions han acabat provocant que RCat tingui més paraules d’elogi per als membres de la Mesa de CiU que han votat a favor d’admetre a tràmit aquesta iniciativa que no pas pels diputats de Solidaritat que han fet el pas de presentar-la. En el seu comunicat els reagrupats s’obliden totalment d’esmentar aquest petit detall.