Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Reagrupament amb Sandro Rosell?

Dimecres de la setmana passada Sandro Rosell es va donar un bany de multituds en l’acte de precampanya celebrat al nou edifici de La Llotja de Lleida. Rosell té un […]

Redacció
Redacció 04/06/2010

Dimecres de la setmana passada Sandro Rosell es va donar un bany de multituds en l’acte de precampanya celebrat al nou edifici de La Llotja de Lleida. Rosell té un gran predicament entre els aficionats barcelonistes a Ponent ja que el favorit per presidir el Futbol Club Barcelona té els seus orígens familiars a Àger, a la comarca de la Noguera i Rosell fa gala habitualment d’aquesta condició.

Prop de 500 persones van acudir a la convocatòria entre elles una nodrida representació de simpatitzants de Reagrupament a Ponent, amb el seu líder Jaume Fernàndez al capdavant. Els reagrupats van aplaudir com qui més a Sandro Rosell. La paradoxa és que diverses informacions apunten que Fernández podria ser el número tres per Lleida de la hipotètica llista de Joan Laporta amb el suport de Reagrupament. 

Tal i com ja va publicar directe.cat el passat mes de febrer, Carretero hauria ofert a Laporta cedir els caps de llista de Barcelona i Lleida a lliure designació del president del Futbol Club Barcelona mentre que el fundador d’RCat es reservaria la designació del número u per Tarragona i Girona.

Paradoxes de la vida, un dels homes més fidels a Carretero com és Jaume Fernández podria ser un híbrid peculiar: sandrista al Barça i laportista en política. Amb l’estima que es tenen Sandro Rosell i Joan Laporta encara podria convertir-se en un destacat mediador de conflictes.