Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Reagrupament ratificarà els seus candidats a les eleccions en l’Assemblea Nacional

Aquest dissabte es celebra la III Assemblea Nacional de Reagrupament amb l’objectiu de perfilar les candidatures per les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 2010. Finalment es desvetllarà doncs qui són els caps de llista de Reagrupament després de les especulacions de les darreres setmanes. Joan Carretero, president de la formació, ha fet una crida a la participació de tots els associats en aquesta tercera Assemblea per garantir la màxima representativitat dels candidats que surtin elegits, alhora que ha recordat que el lema de Reagrupament és el de “construir el futur per a Catalunya amb independència, democràcia i treball’.

Redacció
Redacció 10/07/2010

Sota el lema ‘Units pel futur’ es celebra aquest dissabte la III Assemblea Nacional de Reagrupament amb l’objectiu de votar les candidatures que concorreran a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Serà doncs en el marc de la trobada que es desvetllaran els dubtes sobre els caps de llista que concorreran a les eleccions per Reagrupament després de les especulacions de les darreres setmanes. Tot apunta que Rut Carandell serà qui encapçalarà la llista per Barcelona. Carretero ho farà per Girona, Jaume Fernandez per Lleida i Ferran Pujol per Tarragona.

Segons la formació política, aquesta Assemblea, que començarà a les nou del matí, confirmarà el compromís de configurar una candidatura transversal que tingui com a finalitat principal la proclamació de la independència de Catalunya. El president de Reagrupament, Joan Carretero ha fet una crida a la participació de tots els associats en aquesta tercera Assemblea per garantir la màxima representativitat dels candidats que surtin elegits. Carretero ha recordat també que el lema de Reagrupament és el de “construir el futur per a Catalunya amb independència, democràcia i treball”.