Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

RCat i la democràcia interna

Jaume Fernàndez, alcalde de Rosselló, declarava el passat dilluns a directe!cat que li agradaria ser cap de llista de Reagrupament per la demarcació de Lleida a les properes eleccions. Fernàndez […]

Redacció
Redacció 08/07/2010

Jaume Fernàndez, alcalde de Rosselló, declarava el passat dilluns a directe!cat que li agradaria ser cap de llista de Reagrupament per la demarcació de Lleida a les properes eleccions. Fernàndez parlava  que ‘estava a disposició del partit’ i que s’havia d’esperar a la tercera assemblea nacional de la formació, que es celebrarà el proper dissabte, per fer-ho oficial.

El fet s’emmarcaria dins de la normalitat interna del partit i no seria noticia si no fos que Jaume Fernàndez ja figura com a cap de llista en alguns dels actes que s’anuncien al web de Reagrupament. No cal doncs esperar al consell nacional del partit de Carretero per fer oficial el nomenament de Fernàndez com a cap de llista per Lleida.

La política dels fets consumats que aplica RCat en aquest cas evidencia no només el desequilibri informatiu entre els partit i els mitjans, sinó també la descoordinació entre els seus membres. Mentre l’alcalde de Rosselló afirmava que no hi havia res oficial, en el portal d’Internet del partit es presentava ja com a líder de la demarcació de Ponent. Costa tant posar-se d’acord?