Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Rajoy intenta fer-se el simpàtic a Twitter i li surt el tret per la culata

El community mànager de Rajoy l'ha vessada. Ha pretès en un tuit deixar bé el president del govern i ha fet el ridícul. La publicació diu textualment: “De regreso a #Madrid. Un placer intercambiar opiniones, ideas e inquietudes, entre todos construimos un país mejor” i va acompanyada d'una fotografia on es pot veure al president del govern espanyol en Funcions parlant d'esquena i de peu amb una passatgera. Les reaccions d'indignació i burla no s'han fet esperar.

Redacció
Redacció 14/04/2016
Segur que la imatge ha estat d'una conversa d'uns pocs segons, Rajoy esperava baixar del tren i ha intercanviat algunes paraules amb una passatgera que, per la cara que fa, s'intueix que tampoc li venia de gust parlar amb el president del govern espanyol en funcions. L'equip de comunicació de Rajoy, però, ha interpretat la situació com un bon moment per a intentar millorar la imatge del popular, però sense èxit.
 
El text “De regreso a #Madrid. Un placer intercambiar opiniones, ideas e inquietudes, entre todos construimos un país mejor” i la foto han suscitat immediatament una allau de reaccions de burles i, sobretot, d'increpar a Rajoy per l'últim escàndol, el del ministre Soria i els papers a Panamà. Segurament, a partir d'ara, encara que els quedin pocs dies de govern, s'ho pensaran dues vegades abans de fer un tuit com aquest.