Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Raimundo Amador, James Harman y Shemekia Copeland participaran al Festival de Blues de Cerdanyola

El XXI Festival Internacional de Blues de Cerdanyola del Vallès oferirà aquest cap de setmana els ritmes d’artistes com Raimundo Amador, James Harman, Shemekia Copeland i Muchachito Bombo Inferno.

El festival va arrencar el passat cap de setmana amb Jam Sessions en bars de la ciutat i l’obertura d’una exposició, encara que els plats forts van començar dijous passat amb el tradicional concert de gospel a l’església de Sant Martí, en aquesta ocasió amb la formació barcelonina Spirit Gospel Singers, i el concert de Bob Brozman. Ahir va ser el torn al pavelló d’esports de les actuacions de l’americà Eric Sardinas i la fusió entre blues i flamenc de Raimundo Amador.

Redacció
Redacció 11/10/2008

L’organització recupera per a aquesta edició la Barbacue&Blues del dissabte, que, de 11 a 20 hores, oferirà una barreja de blues nacional i internacional amb grups com Blues de Picolat, el gallec Víctor Aneiros, The King Revelers i l’estrella del cartell, Shemekia Copeland.

Les actuacions continuaran en el pavelló d’esports amb propostes com el britànic Mike Sánchez i el swing amb tocs de rumba de Muchachito Bombo Inferno. La fi de festa el marcarà una nova sessió de la Barbacue&Blues, que posarà el punt i final amb la Down Home Swing Orchestra, que conta amb tretze músics de vent, James Harman, Ray Gelato, l’estil clàssic dels anys 40 i 50 de The Lazy Jumpers i els novaiorquesos Brooklyn Funk Essentials, un grup a mig camí entre el blues i el hip hop. El director artístic del festival, Oriol Carbonell, va explicar durant la presentació de l’actual edició, que l’objectiu és oferir una programació continuada que atregui al públic de fora de Cerdanyola. En aquest mateix sentit, el president de Caixa Sabadell, Salvador Soley, va valorar que és un programa ‘molt atractiu i ambiciós’.

El cartell, a més, compte amb activitats paral·leles que ompliran els bars de la ciutat de diferents propostes i exposicions, mentre que els restaurants i comerços adaptaran la seva oferta al programa d’activitats.