Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Raimon cantarà al Fossat del Castell de Montjuïc

El cantautor Raimon prepara un concert pel proper diumenge 15 de juny al fossat de Montjuïc, l’indret on el fatídic 15 d’octubre de 1940 els feixistes afusellaren el president de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys. El recital gratuït, serà el principal atractiu de la jornada de portes obertes al Castell, que amb la retirada dels canons que hi quedaven inicia el procés cap a esdevenir una instal·lació únicament civil i preparada per a activitats municipals.

Redacció
Redacció 05/06/2008

El concert del popular cantautor de Xàtiva (La Costera) a les 18 de la tarda, tancarà una jornada de portes obertes que permetrà als ciutadans conèixer les interioritats del Castell de Montjuïc, que durant molts períodes dels darrers segles ha estat propietat per l’exèrcit espanyol en la seva tasca repressiva al Principat.

Durant la jornada de portes obertes del 15 de juny també podrà visitar-se la cel·la on Companys va viure els seus últims moments. El material militar que s’està retirant del castell anirà a parar al Parc de Sistemes Cuirassats de Madrid i al museu militar de Toledo.