Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Ràdio Televisió d’Andorra posa en marxa el primer portal de notícies d’Andorra

Andorra la Vella.- Ràdio Televisió d’Andorra ha presentat aquest dimarts el primer portal multimèdia de notícies del Principat. Amb aquest servei, que es posa en marxa a partir d’aquest dimecres, es vol donar l’oportunitat d’assabentar-se de l’actualitat des de qualsevol punt del món només connectant-se a Internet. A més, els responsables de RTVASA han destacat que la pàgina incorpora text, fotos, talls de veu i vídeos, que són actualitzats diverses vegades durant el dia. A part del contingut merament informatiu inclou serveis diversos com el trànsit o el temps, a més d’una completa agenda dels actes que es fan a Andorra.

Redacció 13/11/2007

El director executiu de RTVASA, Joan Besson, ha explicat que la posada en funcionament d’aquest portal és un primer pas que es culminarà amb la renovació dels tres portals corporatius de l’empresa, prevista pel primer semestre del 2008. Besson ha afegit que el portal és una eina molt útil tant per a professionals de la informació com per la gent que vol estar informada del que passa a Andorra i pels motius que siguin no poden veure els informatius de la cadena.

El portal també ofereix la possibilitat d’abonar-se als titulars de manera que apareguin a temps real a la pantalla de l’ordinador de l’usuari. La pàgina inclourà, quan comenci la temporada de neu, l’estat de les pistes a més d’enllaços amb les diferents estacions d’esquí d’Andorra. Les farmàcies de guàrdia, la cartellera cinematogràfica o una relació de les associacions que hi ha al Principat, són alguns dels altres serveis que es poden trobar al nou portal informatiu presentat aquest dimarts.