Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

RAC1 presenta la programació d’estiu amb noves veus però conservant la mateixa estructura

L’emissora radiofònica RAC1 dóna aquest dilluns que ve el tret de sortida a la nova programació d’estiu, que manté l’estructura bàsica de la programació d’hivern, amb els mateixos programes però amb presentadors diferents. Així, la periodista Núria Riquelme agafa el relleu a Jordi Basté al capdavant de ‘El Món a RAC1, que endarrereix una hora la seva hora d’inici, fins a les set del matí. Incorporarà nous tertulians, col•laboradors i seccions. Als vespres, s’emetrà l’espai informatiu de mitja hora ‘Última hora’, i es mantenen els programes esportius habituals. Pel que fa ‘La Competència’ recuperarà els millors moments de la temporada i la ‘Segona Hora’ continuarà amb la fórmula d’aquest hivern.

Redacció
Redacció 24/07/2010

La mateixa estructura amb professionals diferents. Aquesta és la premissa de la programació d’estiu de l’emissora RAC1. D’aquesta manera la periodista Núria Riquelme conduirà ‘El Món a RAC1’ que incorporarà seccions noves, nous col•laboradors i tertulians que substituiran els habituals de la temporada d’hivern. A partir del migdia, ‘La Competència Especial 50 anys’ farà un repàs dels millors moments de la temporada, mentre que la ‘Segona Hora’ adaptarà la seva programació a l’estiu.

A les dues del migdia, serà l’hora de ’14/15′, un espai informatiu de 15 minuts conduït per Míriam Díaz, mentre que el quart d’hora següent, ‘100 metres’, amb Gemma Montero, repassarà l’actualitat esportiva. ‘Tot és possible’, que planteja preguntes i respostes dels oients, es manté a partir de dos quarts de tres fins a les quatre de la tarda, en aquest cas, conduït per Esther Muñoz.

‘Versió Camping’ substitueix ‘Versió Rac1’

A les quatre de la tarda, ‘Versió Camping’ substituirà el ‘Versió Rac 1’ i tindrà Marc Serra al capdavant per tercera vegada, i tres hores més tard, el ‘Primer toc’ farà un altre repàs a l’actualitat esportiva fins a dos quarts de nou amb Damià López, quan començarà l”Última hora’, un espai informatiu conduït per Víctor Vives que recollirà l’actualitat de la jornada. Al vespre s’emetrà el programa ‘No hi som per festes’ amb Jordi Beltrán i Anna Boada, i amb col•laboracions com la de Quim Monzó’. A partir de les onze de la nit, el ‘Tu diràs’ repassarà l’actualitat esportiva del dia amb Jaume Mullor.

Als caps de setmana, ‘La primera pedra de l’estiu’, amb Jordi Margarit, agafarà el relleu del mateix programa que té lloc a la temporada d’hivern, mentre que Llucià Ferrer es posarà al capdavant del magazine ‘Via Lliure’ durant els matins i migdies dels dissabte i diumenges. La programació habitual de RAC1 tornarà a partir del 5 de setembre.