Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Quin percentatge de seguidors falsos tenen els polítics espanyols?

TwitterAudit permet saber el nombre de seguidors falsos dels comptes de Twitter. Els que s'enduen la pitjor nota són Rajoy, Pedro Sanchez i Iglesias.

Redacció
Redacció 07/08/2017
A Internet tot és possible. També saber el nombre de seguidors falsos de diferents comptes de Twitter. Això és el que permet fer TwitterAudit, una web que demostra que els seguidors dels polítics –o dels qui no ho són–.
 
Segons recull el diari digital El Español, el polític amb un percentatge més gran de seguidors falsos és Pedro Sánchez, que només té un 62% de seguidors amb activitat real. El que sorprèn és que Susana Díaz, només acumula el 10% de seguidors falsos.
 
I el president del Gobierno? Mariano Rajoy té un 66% de seguidors no actius en canvi, la número dos, Soraya Sánez de Santamaría, té un 35% de fake followers.
 
El digital espanyol no s'oblida tampoc del líder de Podemos, Pablo Iglesias amb un 68% de seguidors actius mentre que Íñigo Errejón només té un 20% d'usuaris inactius. Per altra banda, Albert Rivera, president de Ciudadanos compta amb un total de 72% seguidors reals.