Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Quant costa el matrimoni Montilla – Vanguardia?

Tal i com us explicàvem en aquest anterior ‘Punt de Mira‘ la sorpresa entre els partits del Govern -a excepció és clar, del PSC- i de l’oposició va ser majúscula […]

Redacció
Redacció 03/11/2008

Tal i com us explicàvem en aquest anterior ‘Punt de Mira‘ la sorpresa entre els partits del Govern -a excepció és clar, del PSC- i de l’oposició va ser majúscula el passat diumenge en comprovar com La Vanguardia encartava un especial propagandístic de 150 pàgines a tot color sobre les infraestructures que impulsa el Govern de la Generalitat.

Aquest fet poc freqüent anava acompanyat a les pàgines del rotatiu dels Godó d’una plàcida entrevista de quatre pàgines a Montilla. Aquesta suma de casualitats feia suposar un més que probable cessament d’hostilitats contra Montilla per part del diari més bel·ligerant amb el govern d’Entesa.

Segons alguns experts en publicitat en mitjans escrits, aquest i altres suplements que poden encartar-se en un futur al mateix diari podrien haver tingut un cost de més de 400.000 euros. Queda clar que és una estimació però sempre ajustada als preus de mercat.

Asseguren alguns veterans de l’ofici que l’entorn de Montilla hauria decidit fer les paus i blindar-se amb La Vanguardia en previsió d’episodis convulsos en els propers mesos com la negociació del nou sistema de finançament amb el Govern espanyol i una eventual sentència adversa del Constitucional conta l’Estatut.