Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Puigdemont reforça el compromís del Govern amb el referèndum

Neus Munté, actual consellera de Presidència i portaveu del Govern, serà substituïda per Jordi Turull, president de JxSí al Parlament i l'extinent d'alcalde de Barcelona Joaquim Forn, ocuparà el lloc del fins ara conseller d'Interior, Jordi Jané

Redacció
Redacció 14/07/2017
Més canvis. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, prepara una remodelació del Govern que afectarà consellers del PDeCAT.
 
Se'n va la consellera de la Presidència i portaveu del govern, Neus Munté, que serà substituïda per l'actual president de JxSí al Parlament, Jordi Turull. També abandona l'Executiu el conseller d'Interior, Jordi Jané i la d'Ensenyament, Meritxell Ruiz. L'extinent d'alcalde de Barcelona i actual regidor de l'ajuntament Joaquim Forn, substituirà Jané. Encara es desconeix qui serà el substitut de Ruiz.
 
Marta Pascal, l'actual coordinadora del partit, podria assumir el càrrec de presidenta de JxSí, fins ara ocupat per Turull.
 
Puigdemont compareixerà a les 11 del matí al Palau de la Generalitat per anunciar els nous canvis de govern que afectaran tres conselleries, totes del PDeCAT.

Els nous consellers prendran possessió del càrrec a les 5 de la tarda.