Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Puigdemont reclama “màxima autoexigència” al Govern amb el referèndum

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no entén les crítiques “hiperventilades” de l'oposició amb el cessament de l'exconseller Baiget i assegura que per a ell, la confiança sempre ha estat una condició important.
 

Redacció
Redacció 12/07/2017
El cap de l'executiu ha obert la porta aquest dimecres a fer nous canvis al Govern per tal d'afrontar el referèndum del pròxim 1 d'octubre.
 
Ho ha explicat al ple del Parlament, on ha comparegut a petició pròpia per explicar la remodelació del seu Govern després que hagin cessat a Baiget la setmana passada per una “pèrdua de confiança”, després que l'exconseller expressés els seus dubtes sobre l'organització de l'1-O.
 
Primer, confiança
 
Puigdemont ha afegit que la confiança sempre ha estat per a ell una condició molt important, que ara s'ha tornat extremadament indispensable.
 
El President també ha subratllat que “ho tornaré a fer en el futur en la legislatura actual si fos necessari”, tot i que ha afegit que ara mateix no ho és. Puigdemont ha recordat que “té el dret de nomenar i cessar als membres del Govern” que consideri oportuns i per això ha demanat desdramatitzar la reestructuració.
 
Puigdemont que ha recordat que hi ha hagut altres canvis en altres governs de diferents colors, no comprèn les crítiques “hiperventilades” de l'oposició.