Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Puigdemont assegura que no es farà enrere: ”sóc humà i hi ha moments que també dubto”

Redaccció| Carles Puigdemont és humà, però -en el seu paper de líder del procés-  hi ha moments que ho ha de recordar. Després que una càmera de 'Telecinco' gravés els missatges que el candidat de JxCat a la presidència de la Generalitat va enviar a Toni Comín després de l'ajornament del ple d'investidura (amb frases com “el pla Moncloa triomfa. Només espero que sigui veritat que gràcies a això puguin sortir de la presó tots” o “suposo que tens clar que això s'ha acabat”), Puigdemont ha escrit un missatge al seu compte de Twitter explicant que 'sóc humà i hi ha moments que també dubto''. 

Redacció
Redacció 31/01/2018

D'altra banda, ha denunciat les pràctiques dels periodistes de la cadena espanyola dient que ell també és periodista però sempre ha “entès que hi ha límits, com la privacitat, que mai s’han de violar”. I, ha afegit: “sóc el President i no m’arronsaré ni em faré enrere, per respecte, agraïment i compromís amb els ciutadans i el país”. 

Al seu torn, Toni Comin també ha volgut explicar via Twitter la seva conversa amb Puigdemont i ha denunciat que “la revelació de secrets (obtenir subreptíciament les converses de tercers) és delicte a Espanya i a Bèlgica, mereixedor per tant de les pertinents accions legals”. D'altra banda, critica que 'Telecinco' hagi mostrat els missatges “descontextualitzats”. 

Per acabar, aclareix que “si el bloc del 155 s'està fent il·lusions sobre la divisió de l'independentisme, tindrà un enorme disgust” perquè tots volen complir el mandat democràtic del 21-D. “No només com a independentistes, sinó sobretot com a demòcrates, no permetrem que una causa penal totalment aberrant i il·legítima invalidi el resultat del 21-D. Sense respecte a la voluntat popular no hi ha democràcia. I la democràcia no es negocia”, conclou.