Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Puigcercós: ‘Quan es tracta de fotre a Euskadi i Catalunya, el PP i el PSOE s’uneixen sense complexos’

|

- Publicitat -

Durant aquest inici de campanya electoral basca, la possible unió postelectoral entre socialistes i populars és una de les advertències més reiterades per les formacions nacionalistes.

‘Quan es tracta d’ajudar a treballadors, a l’economia social, a cooperatives i als emprenedors es barallen i munten un dos de maig, però quan es tracta de fotre a Euskadi a Catalunya el PP i el PSOE s’uneixen sense complexos’, ha declarat, tot seguit, Puigcercós. Durant la seva intervenció, ha criticat tant a socialistes com a populars per barallar-se entre ells i ‘jugar a espies i a cacera’ mentre la crisi econòmica segueix endavant.

Publicitat

El líder d’ERC ha criticat el PNB i al seu candidat, Juan José Ibarretxe, per haver oblidat la seva proposta de consulta i ha demanat el vot per Eusko Alkartasuna. De fet, ha recalcat que Ibarretxe ho tenia tot de cara, fins i tot l’Ertzaintza, per poder celebrar la consulta popular. No obstant això, ha criticat que l’únic que no tenia al seu costat era el seu partit polític. ‘Tenia el govern i el suport de Eusko Alkartasuna, però no el del PNB’, ha apuntat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut