Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Puigcercós exclama: “cal fer alguns canvis a Medi Ambient”

El secretari general d’ERC, Joan Puigcercós, creu que ‘alguns canvis s’hauran de fer’ al Departament de Medi Ambient, ja que ‘s’ha comès errors’ davant de la situació de sequera. ‘Però en tot cas és una decisió que s’haurà de prendre en el si del Govern’, ha afegit. Puigcercós ha fet aquestes afirmacions aquest dilluns, durant la participació en un xat organitzat per Vilaweb, en el moment que se li ha preguntat sobre si hauria d’haver dimitit el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, per la seva actuació amb la sequera.

Redacció
Redacció 23/04/2008

Puigcercós ha recordat que el Parlament ‘va decidir votar en contra majoritàriament de la reprovació del conseller Baltasar’, tot i afegir que ‘és evident que la tasca del seu departament és perfectible’. De tota manera, el dirigent republicà ha afegit que ‘gràcies a la feina de l’ACA el decret de sequera ha entrat en vigor sis mesos més tard del que tocaria si haguéssim continuat amb la mateixa política d’aigua d’èpoques passades’.

El secretari general d’ERC i president del grup parlamentari republicà ha afegit que ‘és veritat que no ens recordem de les Terres de l’Ebre o de l’aigua del Ter quan hi ha problemes a Barcelona i la seva àrea’.