Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Puigcercós es reunirà amb els altres candidats aquesta setmana

El nou president d’Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, ha dit que ja ha parlat amb els candidats de les altres candidatures, que aquest dissabte van concórrer a les eleccions primàries del partit, i els ha emplaçat a reunir-se la setmana que ve per tractar l’estratègia política a seguir. Aquesta és la prioritat d’ERC ara mateix, segons ha assegurat Puigcercós, qui ha assenyalat que la nova executiva serà potent i renovadora. El líder republicà també ha destacat que els resultats d’ahir demostren que la majoria de militants demanen un canvi tranquil i voluntat d’unitat.

Redacció
Redacció 08/06/2008

‘ERC té una voluntat de construir, de sumar. Sóc molt optimista, podrem continuar treballant per la unitat del partit’, ha subratllat Puigcercós. Els militants d’ERC van atorgar aquest dissabte la presidència del partit a Joan Puigcercós, amb el 37,22% dels vots, mentre que la secretaria general serà per a Joan Ridao, amb el 37,52%. Aquests resultats, segons Puigcercós, demostren que els militants demanen un canvi tranquil. ‘Encarnem aquest canvi amb una voluntat clara que ERC marqui l’agenda política a Catalunya, sigui referent i pugui definir un nou horitzó nacional’, ha afirmat el nou president d’ERC.

Puigcercós ha explicat que pretén ‘confeccionar un equip potent, renovador, però també assumint l’experiència’ amb vista al Congrés Nacional del cap de setmana que ve. De moment, el nou president d’ERC ja ha emplaçat a reunir-se la setmana que ve per tractar l’estratègia política a seguir i ha assegurat que demà dilluns parlaria amb Carod-Rovira, durant la permanent nacional. ‘Temps hi haurà per definir les pròximes eleccions, sempre hem defensat que tothom és necessari’, ha afegit.

Joan Puigcercós ha fet aquestes declaracions aquest diumenge al migdia en els actes commemoratius del Bicentenari de la batalla del Bruc.