Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Puigcercós: ‘En aquest país, l’independentisme és democràtic, cívic i defensa el diàleg’

|

- Publicitat -

En la seva visita aquest matí a la Fira de l’Avet d’Espinelves, el president d’Esquerra ha recordat que ‘els que tenen por de les consultes han de saber i haurien d’estar agraïts que en aquest país l’independentisme és democràtic, cívic i defensa el diàleg’. I ha afegit que ‘no valen crítiques desqualificadores quan, en definitiva, ja voldrien molts ciutadans d’altres zones, quan tenen un conflicte polític, resoldre’l amb unes urnes i unes paperetes’.

Puigcercós ha manifestat que aquesta és l’única via que treballa l’independentisme català i és com Esquerra resol els problemes. Per això ha tornat a demanar que la gent es mobilitzi per anar a votar. ‘Estem convençuts que aquesta primera consulta colElectiva serà un èxit, com també ho seran les del febrer i l’abril, de participació i civisme’. El president d’Esquerra considera que serà ‘una lliçó per aquells que consideren que això és un error o que pot crear frustació’.

Publicitat

Joan Puigcercós també ha tingut paraules d’agraïment per a totes les entitats i persones a títol individual, així com els militants de diferents partits, que col·laboren amb l’organització de les consultes perquè ‘són un exemple d’acció cívica i això diu molt del nostre país i del tarannà de la gent independentista’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut