Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Felip Puig s’afanya a limitar una possible coalició amb el PSC als grans temes de país

|

- Publicitat -

En aquest sentit, Puig ha considerat positiu revisar tot allò que serveixi ‘per millorar, corregir, perfeccionar i encara fer molt més forta i eficaç CiU’. Així mateix, Puig ha apostat per revisar en l’àmbit local i municipal tot el que faci falta, i també millorar els mecanismes de coordinació i articulació de la federació a nivell nacional, amb la intenció, segons ha dit, de fer més útil, eficaç i cohesionada Convergència i Unió.

Puig ha valorat també ‘molt positivament’ aquest 24è Congrés d’Unió, en el qual ha considerat que CiU n’ha sortit ‘reforçada’ com a la ‘única alternativa possible al desgovern que pateix Catalunya’. Segons Puig, Unió ha emfatitzat i reforçat amb aquest congrés ‘el seu perfil socialcristià de centre dreta’, que juntament amb CiU configura ‘el gran parit de centre nacionalista, que continua oferint una alternativa de model de societat i de projecte de país a l’actual tripartit’. Segons Puig, tant el congrés de CDC celebrat el passat mes de juliol com aquest d’Unió, ‘faran que l’oferta de CiU tingui encara mes força’ per ‘trencar la majoria del Tripartit’ en les pròximes eleccions.

Publicitat

El secretari general adjunt de CDC també ha valorat de forma positiva el fet que Unió ‘vulgui remarcar el seu perfil propi’. ‘Entenem que vulguin mantenir la seva pròpia personalitat’, ha insistit Puig, que ha considerat que Convergència i Unió ‘tenen molt camí per recórrer junts’, això sí, ‘cadascú marcant el seu perfil’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut