Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

PSC i Ciudadanos es presenten junts a l’Hospitalet

Nuria Marin respira tranquil·la sap que els socialistes a la segona ciutat de Catalunya tenen dues llistes a les properes eleccions municipals, la seva i la de Ciudadanos que presenta […]

Redacció
Redacció 14/04/2015

Nuria Marin respira tranquil·la sap que els socialistes a la segona ciutat de Catalunya tenen dues llistes a les properes eleccions municipals, la seva i la de Ciudadanos que presenta a un socialista insigne, Miguel Garcia expresident de l’Hospitalet i íntim amic d’un exalcalde, exministre i actual diputat, Celestino Corbacho, l’home pont per garantir un govern socialista amb suport de Ciudadanos. És a dir, Núria Marin i Miguel Garcia, el polèmic president del futbol de l’Hospitalet primer tinent d’alcalde de la ciutat.

A l’Hospitalet, la segona ciutat catalana, veurem una deriva de l’ajuntament cap a posicions de nacionalisme espanyol i contra la llengua catalana per fer possible l’acord del PSC amb Ciudadanos, Miguel Garcia el candidat de Ciudadanos i socialista històric s’ho farà valer i ho comprovarem ben aviat.

A l’Hospitalet serà el mateix votar PSC o Ciudadanos, els seus vots sumen per mantenir el poder socialista a la ciutat, i serà possible perquè Garcia i Corbacho són el mateix, amics i coneguts que fins i tot són veïns d’estiueig a Comarruga. Corbacho i Garcia faran possible l’acord de socialistes i Ciudadanos.