Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Prostitució trucada

Amb el tema de la prostitució s’hi ha fet sempre molta demagògia i són poques les iniciatives parlamentàries o els debats socials que intenten tractar el tema amb la seriositat […]

Redacció
Redacció 05/05/2008

Amb el tema de la prostitució s’hi ha fet sempre molta demagògia i són poques les iniciatives parlamentàries o els debats socials que intenten tractar el tema amb la seriositat que és mereix. Amb tot, a la política municipal la demagògia amb aquests temes ha funcionat sempre: només cal recordar els vídeos del PP de Badalona criminalitzant la immigració. Aquests dies el grup local de CiU a Gavà ha iniciat una campanya similar, però que a sobre enganyava als ciutadans.

Tal com informa el Portal de Gavà, el grup de CiU al municipi publicava recentment una notícia denunciant la proliferació de prostitució en el casc urbà de la ciutat, i s’acompanyava de dues fotografies unides que se suposa que han estat fetes a Gavà.

Però visualitzant amb atenció les fotografies es veu que no han estat preses al municipi: no existeixen passejos arbrats com aquests a Gavà. A més les imatges han estat trucades, ja que la dona de la imatge de l’esquerra, tot i tenir el sol a la seva esquena, té rajos de sol reflectits a la cara. Només cal fixar-s’hi: flota davant l’arbre.

Un muntatge d’allò més barroer que retrata més la incompetència i el patetisme dels autors de la campanya que la realitat que originàriament volien denunciar. Lamentable.