Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Primera visita oficial del Comissari de Multilingüisme europeu a Catalunya

Europa en vol aprendre. Per això els pròxims dies es produirà la primera visita oficial del Comissari de Multilingüisme a Catalunya Leonard Orban. El Comissari responsable de Multilingüisme de la Unió Europea serà a Barcelona els propers 29 i 30 de novembre, per tal de participar en els actes d’obertura de la primera càtedra de multilingüisme i conèixer de primera mà les bones pràctiques de multilingüisme que es donen a Catalunya.

Redacció 28/11/2007

 Al llarg de la seva estada, el Comissari es reunirà amb els presidents de la Generalitat de Catalunya i del Parlament de Catalunya, visitarà una escola pública i tindrà ocasió de conèixer de primera mà algunes iniciatives innovadores en el camp del multilingüisme que duen a terme institucions com ara la Casa de les Llengües, La Caixa o el Futbol Club Barcelona.

El primer acte es farà dijous, 29 de novembre, a les 11h al CEIP Ausias March, C. Joan Güell, 193, on el Comissari visitarà les aules i tindrà ocasió de conèixer de primera mà el sistema d’immersió lingüística de l’ensenyament, acompanyat del Conseller d’Educació, Ernest Maragall.