Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

Presó sense fiança per als dos psiquiatres relacionats amb les clíniques avortistes de Barcelona

El TSJC ha rectificat la identitat d’un dels psiquiatres empresonats pel cas de les clíniques avortistes de Barcelona i del ginecòleg que ha quedat en llibertat sense fiança. Els dos detinguts que han ingressat a presó sense fiança són Pasqual Javier R.M. i Fernando Javier C. V. pels delictes d’avortament il·legal, associació il·lícita i falsedat documental. D’altra banda per als dos anestesistes Ester S.R. i Agustín C. F. la jutge ha decretat la presó, eludible sota fiança de 4.000 euros pels delictes d’avortament il·legal, associació il·lícita i falsedat documental.

Redacció 20/12/2007

El TSJC ha rectificat la identitat d’un dels psiquiatres empresonats pel cas de les clíniques avortistes de Barcelona i del ginecòleg que ha quedat en llibertat sense fiança.

Pel que fa als ginecòlegs, la jutge ha decretat, per a Antonio R. R i Ramón T. H, la presó eludible sota fiança de 4.000 euros pels delictes d’avortament il·legal i associació il·lícita (la fiança ja s’ha dipositat al jutjat). Per a l’altre ginecòleg, Tomás P. P, la jutge ha decretat llibertat sense fiança amb obligació de comparèixer cada setmana al jutjat pels delictes d’avortament il·legal i associació il·lícita.