Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Presó per dos ‘ñetas’ acusats d’agredir i intentar matar dos Mossos d’Esquadra

|

- Publicitat -

La interlocutòria judicial indica que els sis imputats, juntament amb els dos menors, formaven part d’un grup de ‘ñetas’ que anaven a enfrontar-se a una banda de ‘latin kings’ al parc Joan Miró de Barcelona diumenge a la nit. Els ‘ñetas’ portaven navalles, pals i pedres, i anaven cridant que matarien els seus rivals. La policia tenia coneixement d’aquest enfrontament ja que es van trobar amagats entre les plantes del parc pedres i pals. Per això una patrulla de paisà vigilava el recinte.

Els agents va demanar reforços quan van veure una de les bandes cantant contra els rivals, i van començar a seguir-los. Llavors un grup de ‘ñetas’ els va sorprendre i els policies es van identificar. Tot i això, els agressors els van encerclar i van començar amb intenció d’agredir-los. Ismael Antonio A. L., de 19 anys i nacionalitat colombiana, va donar un cop fort amb un pal al cap d’un dels agents, mentre que Victor Israel Q. G., de 19 anys i nacionalitat equatoriana, va donar-li dues ganivetades a l’altre policia.

Publicitat

Els mossos van rebre assistència mèdica per aquestes ferides. Els reforços policials van arribar quan els lesionats havien retingut un parell d’imputats, mentre que el fort desplegament dels Mossos van permetre detenir sis joves més, entre ells dos menors, cap a les dues de la matinada. El jutjat ha decidit enviar aquests dos detinguts a presó a partir de les seves pròpies declaracions ja que van reconèixer haver agredit els policies tot i que no sabien que ho eren.

El jutge de guàrdia ha decidit empresonar-los a l’espera de judici per haver agredit els agents. No només per la seva condició de policia, ja que els mossos es van identificar, sinó per haver atacat dues persones. Els dos acusats van reconèixer les agressions però es justificaven que van confondre els policies amb membres dels ‘latin kings’. De la resta de detinguts, el jutge no té proves suficients de la seva participació en l’agressió i per això els deixa en llibertat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut