Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

PP i Ciudadanos carreguen contra TV3 per ‘buscar l’enfrontament’ entre Catalunya i l’Estat espanyol

L’insòlit documental sobre l’independentisme que ha emès avui la televisió pública catalana en màxima audiència ja ha desfermat les primeres crítiques entre els partits espanyols al Principat. Tant el PPC com Ciudadanos van carregar dimecres contra TV3 per emetre el documental ‘Adéu, Espanya?’, que segons ells ‘promou l’odi i l’enfrontament entre territoris’. Pel president de Ciudadanos, Albert Rivera, no és el primer cop que TV3 ‘dóna cabuda i protagonisme a una ideologia legítima però minoritària’, mentre que des del PPC la portaveu Dolors Montserrat ha criticat que la televisió pública catalana ‘té membres que només pensen en la independència i creuen que tota Catalunya pensa de la mateixa manera’. Sense haver vist el contingut del documental, els populars ja han anunciat que portaran el cas a la comissió de control de la CCMA.

Redacció
Redacció 03/06/2010

‘No m’estranya gens’, assegurava Dolors Montserrat en roda de premsa al Parlament. La diputada popular defensava, arran del polèmic títol del documental, que ‘el qui diu ‘adéu’ perd i el qui diu ‘benvingut’ i ‘aquí som per ajudar’ guanya’. Per la portaveu del PPC, el documental és l’enèsima ‘pressió’ cap a la ciutadania d’un tripartit ‘desgastat’.

Per la seva part, el líder de Ciudadanos, Albert Rivera, lamentava que una televisió que ‘és de tots’ no hauria de buscar l’enfrontament entre Catalunya i l’Estat espanyol.