Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

PP, CiU i C’s coincideixen en la caça del vot d’immigració espanyola

A l’hora d’arreplegar vots, qualsevol tàctica és bona. Des d’autocars per traslladar la gent gran a votar fins a repartir globus del dia dels enamorats durant la Diada de Sant Jordi. L’últim espectacle d’aquesta mena ha estat la celebració ahir de la Diada de Zamora a la Llar de Castella i Lleó de Barcelona. El popular Fernández Díaz, el ciutadà Robles i l’alcaldable convergent Xavier Trias van coincidir en l’enèssima celebració de la “no-integració” per tal de fer-s’hi la foto de rigor.

Redacció 14/05/2007

Representants de PP, CiU i Ciutadans-Partit de la Ciutadania (C’s) han coincidit avui en un acte organitzat per la Llar de Castella i Lleó de Barcelona. En aquest esdeveniment, que commemora el Dia de Zamora, han coincidit el candidat a l’alcaldia del PP, Alberto Fernández Díaz, i el de CiU, Xavier Trias. Per part seva, el diputat Antonio Robles ha representat C’s.

Fernández Díaz ha acudit puntualment a la cita, mentre que Trias ha arribat quan l’acte ja havia acabat. Tots dos han aprofitat la seva presència en aquest acte per saludar els membres de la junta de la casa regional castellanolleonesa i també per intercanviar expressions amb barcelonins que procedeixen d’aquesta comunitat autònoma, un dels feus electorals del PP a nivell estatal.

El Dia de Zamora també ha servit per retre homenatge a ciutadans originaris de Zamora que resideixen a Barcelona i que sobresurten per la seva trajectòria personal i professional. Entre els homenatjats a l’acte d’avui, destaca el doctor José Temprano, oftalmòleg de la Clínica Barraquer.