Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Portabella vol que es reservi més sòl industrial a Barcelona per garantir un model econòmic sòlid

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha defensat aquest dimecres que la política econòmica de la capital catalana es focalitzi en la promoció exterior i una política urbanística que asseguri la preservació del teixit industrial existent. Considera que són ‘mesures necessàries’ per afrontar la crisi i ‘enforteixen el model econòmic de Barcelona basat en la diversitat i en la mixtura d’usos’.

Per això, Portabella ha explicat que ERC ha presentat al·legacions per a la modificació del PGM de la Verneda Industrial-Torrent de l’Estadella per ‘assegurar el pes de l’activitat industrial al conjunt del PIB de la ciutat’.

Redacció
Redacció 13/11/2008

Portabella també ha incidit en la negociació dels Pressupostos que s’està duent a terme de cara a la seva aprovació definitiva i en aquest sentit ha dit que ‘estem treballant per incrementar la partida destinada a promoure els valors de la petita i mitjana empresa i a promoure el comerç de Barcelona’. Ha dit que aquest és el moment d’enfortir els ‘valors tradicionals’ a més d’incorporar sectors nous estratègics propis de la societat del coneixement.