Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Les comarques de Ponent es coordinen per recollir signatures pel referèndum sobre la independència

Les plataformes i coordinadores de les consultes sobre la independència a les comarques de Ponent volen treballar conjuntament per impulsar la recollida de signatures per la Iniciativa Popular (IP) per demanar la convocatòria d’un referèndum sobre la independència de Catalunya. Segons ha pogut saber AraPonent, més de 60 plataformes locals estan convocades aquest vespre a l’Ateneu Popular Plana d’Urgell que acull aquest vespre la primera trobada territorial que la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la Independència realitzarà per diferents territoris per informar i planificar la recollida de signatures per la IP. Uriel Bertran i altres membres de la Coordinadora Nacional participaran en la trobada.

Redacció
Redacció 16/06/2010

L’objectiu és unir esforços de la societat civil i per això les entitats sobiranistes, les plataformes i coordinadores volen treballar conjuntament perquè la IP sigui tot un èxit.
 
Amb aquest objectiu s’han convocat a més de 60 plataformes locals que han organitzat les consultes populars, les coordinadores comarcals i les entitats de l’àmbit de Ponent que destaquen pel seu treball per la llengua, cultura i nació catalana, com Òmnium Cultural – Ponent, Ateneu Popular de Ponent, Comissió 300, Casal Pere III, Casal l’Arreu i Ateneu Popular Garriguenc, entre d’altres.

A la trobada hi participaran membres de la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la Independència.