Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Plantada massiva pel català i el nou país

En l’acte reivindicatiu es dibuixarà el mapa del domini lingüístic català amb prop de 300 testos que simbolitzaran totes les llengües que es parlen en els diferents territoris de parla catalana, i a les 12 del migdia, els participants es plantaran dins dels testos per reivindicar el paper del català com a llengua comuna del nou país. A l’esdeveniment està previst que hi participin  nombroses cares cogudes de la societat civil com Carme Forcadell, Montserrat Carulla, Anna Sahun, Pau Roca, Jordi Martínez, Joel Joan, Natxo Tarrés, Joan-Lluís Bozzo i Pere Tàpies, entre altres. 

Redacció
Redacció 18/04/2015

L’acció està convocada per Plataforma per la Llengua  sota el lema “Planta’t! Compromís pel nou país” i pretén “reivindicar el català com a llengua comuna del nou país i com a vertebradora de la diversitat lingüística”. 

Concurs a les xarxes
 
Podeu participar en l’acció i formar part d’aquest gran mosaic, només cal  inscriure’s prèviament a través del web plantatpelcatala.cat. La Plataforma per la Llengua també ha organitzat un concurs  a través de les xarxes socials per participar a la plantada, publicant una foto plantant-se pel català amb el hashtag #joemplanto