Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Pesca electrònica

No és el primer cas de Phishing que existeix en català, però si el primer que no conté errades ortogràfiques bestials. En aquest cas, l’entitat bancària que ha sofert un […]

Redacció
Redacció 25/01/2008

No és el primer cas de Phishing que existeix en català, però si el primer que no conté errades ortogràfiques bestials. En aquest cas, l’entitat bancària que ha sofert un intent d’estafa a través de la xarxa és Caixa de Guissona, alguns clients de la qual han rebut aquest correu electrònic que us mostrem a continuació (cliqueu per ampliar)

imatge

Segons sembla, algú volia fer pesca electrònica (phishing) i intentar que algun usuari despistat de la Caixa d’estalvi acabés cedint el correu i la contrassenya del seu compte a l’estafador. Un cas més de frau bancari a través de la xarxa.

El que ens resulta estrany és que aquest intent d’estafa el facin, amb tant nivell, a una de les Caixes d’Estalvis més petites de Catalunya, quan normalment aquesta mena de delictes s’orienten cap a entitats més grans, que presenten un major nombre d’estafats potencials.