Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Pere Aragonès denuncia les mentides del Ministeri d’Economia per intoxicar el dia de reflexió

Gerard Sesé @gerardsese | El Ministeri d'Economia espanyol acaba de publicar les següents dades: Catalunya va rebre inversions estrangeres per valor de 519 MEUR entre juliol i setembre, un 75% menys que els 2.071 MEUR registrats durant el mateix període de l'any passat. Unes xifres negatives fetes públiques amb tota la mala intenció per a intoxicar el dia de reflexió. Així ho denuncia Pere Aragonès que, a més, recorda que les xifres poden ser falses.

Redacció
Redacció 20/12/2017
Tot i el titular escandalós, Catalunya és la segona que va rebre més inversió estrangera durant aquests tres mesos a l'Estat i els 519 MEUR assolits són cinc vegades inferiors als 2.870 MEUR invertits a Madrid, que guanya un 20% en relació al mateix període de l'any anterior. El conjunt d'Espanya va acollir entre juliol i setembre inversions valorades en 4.673 MEUR, un 43% menys que el 2016.
 
Intoxicació des del Gobierno
 
De totes maneres, el secretari d'economia de la Generalitat, el republicà Pere Aragonès recorda al seu perfil de Twitter que el Ministerio de Economía ha fet aquest anunci just a la jornada de reflexió i també recorda que “l'any passat van anunciar caiguda del 53% i després van admetre un augment del 74%” I s'acaba preguntant “Credibilitat?”.