Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Per què Llongueras és fan del pentinat d’Anna Gabriel?

El famós perruquer Lluís Llongueras, en una entrevista a RAC1 aquest dimecres, entre altres coses, ha comentat els pentinats del president Puigdemont i de la diputada de la CUP, Anna […]

Redacció
Redacció 20/05/2016

El famós perruquer Lluís Llongueras, en una entrevista a RAC1 aquest dimecres, entre altres coses, ha comentat els pentinats del president Puigdemont i de la diputada de la CUP, Anna Gabriel. Preguntat per Jordi Basté sobre què li semblaven els pentinats dels dos polítics, Llongueras ha revelat que Puigdemont abans de ser president de la Generalitat era client de Llongueras a Girona i ha valorat que, pel seu gust, Puigdemont ara porta el cabell massa curt, ja que el president d’un país com Catalunya, capdavanter amb moltes coses, “pot lluir melena”.

Pel que fa a Anna Gabriel, Llongueras ha dit que el seu pentinat li sembla “divertit i bé”. També que “Li queda mono a la cara, amb els anells i la seva pinta” i ha afegit que: “És una dona que té la seva cosa”. Però el que no ha revelat el perruquer, és que Anna Gabriel comparteix amb Puigdemont el gust per les perruqueries Llongueras.

Segons ha pogut saber el directe.cat, la dirigent de la CUP, de tant en tant, confia el seu pentinat a una de les perruqueries de la marca Llongueras, fet que ha causat perplexitat a alguns dels clients que ha coincidit amb la cupaire al rentacaps de l’establiment.. I és que la dona es pensava que els anticapitalistes eren més de cooperativa de proximitat que de can Llongueras. Cal recordar, a més, que no és una perruqueria econòmica, ja que tallar, rentar i tenyir pot costar entre 70 i 100 euros.