Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Pedro Sánchez intenta seduir Ciudadanos

En una entrevista a TVE, el socialista Pedro Sánchez ha tret pit davant els resultats del seu partit a Andalusia. “L'èxit recollit per Susana és que, en un moment de fragmentació política hem aguantat el mateix nombre de representants”. Això, i els resultats desalentadors de Podemos fan que Sánchez es torni a erigir com l’alternativa possible per vèncer el PP aquesta tardor.

Redacció
Redacció 24/03/2015

És per això que el PSOE ha començat a traçar una estratègia que l’apropi a una aliança amb Ciudadanos, a qui li agradaria atraure per facilitar la investidura de Susana Díaz. Si l’operació sortís bé, probablement intentarà repetir el pacte amb aqiesta formació a nivell espanyol. Aquesta seria la intenció que s’amagaria rere les declaracions que ha fet avui a el programa ‘Las Mañanas de TVE’: “Donem la benvinguda a la dreta civilitzada que representa Ciutadans. És una bona notícia que hi hagi una dreta amb la qual es pot parlar”.

Sánchez ha començat a escampar fum, i ha defensat que el seu partit és el més transparent d’Espanya, malgrat els casos de corrupció que l’assetgen. El PSOE es presenta com l’alternativa real al Partit Popular en detriment de Podemos que li amenaça aquest rol “Nosaltres oferim un canvi amb seguretat”. Tot apunta a què Albert Rivera serà l’home que tothom es rifarà a Espanya, si és que finalment l’aritmètica ho permet. El pitjor PSOE de la història no tindrà problemes, doncs, per traçar una aliança amb el neolerrouxisme de Ciudadanos per tal de retornar al poder.