Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Pedro J. se’n riu de la mort de Xirinacs

El director de El Mundo, que entre d’altres plaers és dels que gaudeix rebent una descàrrega del ventre a la cara, se’n reia aquesta setmana, a través de l’Editorial del […]

Redacció 16/08/2007

El director de El Mundo, que entre d’altres plaers és dels que gaudeix rebent una descàrrega del ventre a la cara, se’n reia aquesta setmana, a través de l’Editorial del diari espanyolista que tan noblement dirigeix, de la mort de Lluís Maria Xirinacs.

Pedro J. evidencia un cop més el tipus de personatge que és i fins a quin punt ens odia. En poques ocasions es podrà visualitzar amb tanta nitidesa la diarrea mental que és capaç de vomitar, sense parpellejar, l’esmentat Pedro J.

En qualsevol altre país del món, ningú –per poca educació que tingui- s’atreviria a arribar a aquests extrems. Però el tal Pedro J. –recordem que és el mateix que promou l’especulació i el desconcert sobre la vida de 200 persones mortes en el pitjor atemptat terrorista de la història d’Espanya- no té l’alçada moral, ni professional, ni tan sols per posar-se a la boca el nom d’un home que al llarg de la seva vida va donar repetides mostres d’una honestedat i compromís de els quals el director de El Mundo no ha tingut remotament, ni tindrà, al llarg de la seva repugnant existència.