Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Pau Gasol xiula tècnica als comuns: “jo vull votar”

Toni Soler va ser l'encarregat d'entrevistar Pau Gasol ahir al programa de TV3 'Fora de sèrie' que uneix dues celebritats perquè convisquin i enraonin. Com no podia ser d'una altra manera, l'actualitat política va ser un dels temes de conversa. Pau Gasol, sempre al marge de temes polítics, no va tenir cap mena de complexa a l'hora d'afirmar que està a favor del dret a decidir.

Redacció
Redacció 10/07/2017
“Jo sempre he estat partidari de votar i de transmetre el teu dret”. Així de clar es referia Pau Gasol al referèndum de l'1 d'octubre. L'esportista assegura que si finalment es fa el referèndum, hi participarà, ja que un ha de poder “votar i tenir una opinió davant una possible situació social que t'afecta a tu i a la teva família”.
 
Aquesta posició ja és molt més clara ii definida que la dels comuns, que segueixen marejant la perdiu. És especialment transcendent tenint en compte que Gasol sempre s'ha mostrat reticent a mostrar qualsevol opinió política. Ell mateix que la seva opinió està molt condicionada per la seva vida. 
 

Aquí teniu el moment, a partir del minut 9.