Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Paranoia a Interior: desplega policies a un aeroport de Toledo davant el rumor que Puigdemont hi aterrarà

Redacció | El dispositiu policial per evitar l'entrada de Puigdemont arriba a extrems inimaginables. Aquest cap de setmana, el Ministeri de l'Interior va activar l'alarma per l'arribada d'un avió privat que volava des de Brussel·les fins a l'aeròdrom d'Ocaña, a Toledo, pel temor que el president de la Generalitat i els consellers a l'exili estiguessin a dins. 

Redacció
Redacció 29/01/2018
La paranoia del gobierno per l'arribada “secreta” de Puigdemont va fer saltar totes les alarmes i el ministeri va desplegar tot un dispositiu policial a la pista de l'aeroport. L'avió va aterrar amb una hora de retard i, com era d'esperar, hi viatjaven un grup de nou caçadors estrangers que venien a passar uns dies a Espanya.
 
L'avís va arribar des de l'Oficina de Notificacions dels serveis de trànsit aeri de l'aeròdrom de Cuatro Vientos, a Madrid, que va alertar al destacament de la Guardia Civil, segon informa Vozpopuli. 

La imatge mostra, un cop més, el ridícul del gobierno, que intenta, a la desesperada, evitar que Puigdemont pugui ser investit president al ple del Parlament de forma presencial.